Dünyanın değişen tarımsal şartlan ve ekolojik dengeleri dolayısıyla her üründe olduğu gibi buğday kalitesi de değişmektedir. Bu durum buğdayda kalite istikrarsızlığı ve sorunlar olarak karşımıza çıkmaktad1r. Aynı zamanda değişen teknoloji ve beslenme alışkanlıkları da müşterilerin beklentilerini karşılamaya yönelik olarak yeni bakış açıları getirmeyi, karşılaşılan problemleri etkin ve ekonomik yollarla çözmeyi gerektirmektedir.
Amacımız müşteri beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak, yasal düzenlemelerin gerektirdiği rotaları takip ederek un kalitesini iyileştirmek ve unun kullandığı her alanda üretilen gıdanin kalitesine değer sağlamaktır.
Bu gaye ile una değer katan enzimler, fonksiyonu arttırılmış karışımlar ve yardımcı katkı maddeleri ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
