Makarna

Makarna çeşitleri ve noodle benzeri ürünler için geliştirici

Dünya çapında çeşitli faktörlere bağlı olarak durum buğday üretimi azalmaktad1r. Küresel iklim değişiklikleri de hesaba katılır ise bu durum hem ülkemizde hem de tüm dünyada büyük bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Dünya çapında makarna ve benzeri ürünlere olan talebin artması ile de üretilen kaliteli durum buğdayının makarna üretimi ihtiyacını karşılaması için yeterli gelmemektedir. Makarna üretimi talebini karşılamak için son yıllarda durum buğday dışındaki ekmeklik sınıf buğdaylardan makarna yapımı yaygın hale gelmiştir. Ekmeklik buğday unundan makarna üretmek durum buğdayı irmiğinden makarna üretmeye göre oldukça zor bir işlemdir. Ayrıca kalite ve diğer problemleri de beraberinde getirmektedir. Özellikle makarna, erişte gibi ürünlerde kurutma, üretim çıkışı ve paketleme sonrası kırılma, parçalanmalar görülmektedir. Ayrıca makarna içi beneklenmeler, renk kayıplarıda kalite problemleri olarak karş1m1za çıkmaktadır.

Makarna Ürün Grubumuz

Makarna çeşitleri ve noodle benzeri ürünler için geliştirici

  • Durum dışı buğdaylardan üretilen makarnalık unların kalite eksiklerini giderir.
  • Makarnayı daha parlak yapar.
  • Renk kaybını azaltır.
  • Makarna yapısını düzenler.
  • Gri noktaları kontrol eder.
  • Yapışkanlığı engeller.
  • Son üründe kırılma ve çatlamayı önler.

Eşsiz lezzetlere ulaşmanızı sağlayacak trio ürünlerini keşfedin!

Farklılığı Keşfetmek İçin Trio Ürünleri ile Tanışın