Endustriyel yaşamla birlikte unlu mamul ürünlerinin paketli olarak tüketimi önem kazanmıştır. Ürünün orijinal halde bozulmadan tuketilmesi gerekmektedir. Raf sürecinde üründe meydana gelen mikrobiyal faaliyetler küf ve rope oluşumuna yol açar.
Bu maçla geliştirdiğimiz koruyucular ürünlerin uzun sure dayanmasını sağlayarak raf ömrünü uzatarak tüketim kalitesi sağlarlar.
Koruyucu Ürünlerimizi
Rope hastalığını önleyici antimikrobiyal katkı
- Özellikle sıcak ülkelerde son ürünün ambalaj içinde beklemesiyle oluşan ROPE hastalığının
oluşmasını engeller. - Ürün raf ömrünü uzatır.
Küflenmeyi önleyici antimikrobiyel katkı
- Ürün raf ömrünü uzatır.
- Son ürünün ambalaj içinde beklemesiyle oluşan küf hastalığının oluşmasını önler.
Raf ömrü sağlayan geliştirici
- Erken bayatlama ve sebep olduğu yap1sal değişiklikleri engeller.
- Uzun süre yumuşaklık sağlar.
- Dökülme ve kırıntı oluşumunu engeller.
Tad ve koku iyileştiren geliştirici
- Olumsuz tadların baskılanmasını sağlar.
- Unda ve ekmekte istenmeyen kokuların giderilmesine yardımcı olur.