Enzimler

Dünyanın değişen tarımsal şartların ve ekolojik dengeleri dolayısıyla her üründe olduğu gibi buğday kalitesi de değişmektedir.

Bu durum buğdayda kalite istikrarsızlığı ve sorunları olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda değişen teknoloji ve beslenme alışkanlıkları da müşterilerin beklentilerini karşılamaya yönelik olarak yeni bak1ş açıları getirmeyi, karşılaşılan problemleri etkin ve ekonomik yollarla çözmeyi gerektirmektedir. Amacımız müşteri beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak, yasal düzenlemelerin gerektirdiği rotaları takip ederek un kalitesini iyileştirmek ve unun kullanıldığı her alanda üretilen gıdanın kalitesine değer sağlamaktır.

Enzim Ürün Grubumuz

KodAdıAktiviteDozaj
trizyme® Bk 1000Bakteriyel amilaz60 RAU/ gr.0,2 -5
trizyme® FA 1000Fungal alpha amylase100.000 SKBU / gr.0,1 -2
trizyme® FA 1001Fungal alpha amylase60.000 SKBU / gr.0,2 -5
trizyme® FA 1002Fungal alpha amylase140.000 SKBU / gr.0,1 -1,5
trizyme® FH 1000Fungal hemiselülaz2500 EDX / gr.0,5-8
trizyme® FH 1001Fungal hemiselülaz40.000 EDX / gr.0,03-0,5
trizyme® BH 1000Bakteriyal hemiselülaz2500 NBXU / gr.0,2 -4
trizyme® BH 1001Bakteriyal hemiselülaz20.000 NBXU / gr.0,025 -0,5
trizyme® SLSelülaz500 EGU / gr.1 -3
trizyme® GO 1000Glukozoksidaz10.000 SRU / gr.0,1 -1
rizyme® GO 1001Glukozoksidaz2500 SRU / gr.0,2 -4
trizyme® LP 1000Lipaz2000 DLU / gr.0,2 -2
trizyme® LP 1001Lipaz1100 DLU / gr.0.4 -4
trizyme® PR 1001Proteaz50.000 NPU / gr.2,5 -10
trizyme® MA 1000Maltojenik amilaz5500 NMAU / gr.0.4 -6
trizyme® GA 1000Glukoamilaz40.000 AGI / gr.0,5 -10

Eşsiz lezzetlere ulaşmanızı sağlayacak trio ürünlerini keşfedin!

Farklılığı Keşfetmek İçin Trio Ürünleri ile Tanışın