Bu kategori altında un değirmenlerine yönelik geliştirici çözümlerimiz yer almaktadır.
Unların muhtelif eksikliklerine takviye olarak ve undan yapılan nihai ürün niteliklerindeki müşteri beklentilerine göre formülüze edilen karışımlar ile daha standart un üretmek mümkündür. Yoğun laboratuvar çalışmaları ve pişirme denemeleri sonucu ortaya çıkan, dönemin buğday şartlarına en iyi adaptasyonu sağlayan ve sürekli güncellenen geliştiriciler ile en iyi un performans elde etmekteyiz.
Ekmeklik Unlar Ürün Grubumuz
Ekmeklik unlar için un geliştirici
- Hamurun daha iyi ve daha kısa sürede olgunlaşmasını sağlar.
- Hamuru pürüzsüz hale getirir.
- Hamurun mayalanma toleransını arttırır.
- Bazı ekmeklerde fermantasyon suresi kontrolü sağlar.
- Yeterli ve kontrollü hacim artışı sağlar.
- İstenen f1nn s19ramas1 ve b19ak a91kl1g1 saglar.
- Ekmek kabugu ve ic, yap1s1rn beklenti yonunde geli§tirir.
Pide, pita, lepyoşka, arap ekmeği ve haceri ekmeği için un geliştirici
- Hamurların çekme yapmadan açılmasını ve verilen hamur şeklini korumasını sağlar.
- Görsel olarak daha çekici görüntü sağlar.
- Parlak ve kızarık kabuk yapısı sağlar.
- Erken bayatlama ve kabuk döküntülerini engeller.
Baget ve kalın kabuklu ekmekler için un geliştirici
- Uzun fermantasyon dayanımı sağlar.
- Hamuru mekanik strese karşı korur.
- Dışı daha çıtır olan ancak iç dokusu iyi gelişmiş, daha iri gözenekli ekmek yapma imkanı sağlar.
- Kabukta istenmeyen çatlama ve doküntüleri önler.
Tahılı unlar için geliştirici
- Un içindeki büyük polimerik selulozik yapılan parçalar.
- Lif içeriği yüksek unların yarattığı zayıflıgı giderir.
- Glutenin daha iyi elastikiyet almasını sağlar ,hacim yapmaya destek verir.
- Naturel tadlar ve geleneksel ekmek kokusunu arttırır.
Çeşitlik ve baton ekmeklik unlar için geliştirici
- Hamurun işlenen prosese uyumlu olmasını sağlar.
- Çeşitlilik un standardizasyonu sağlar.
- Son ürün kalitesini iyileştirir.