Bu kategori altında un değirmenlerine yönelik geliştirici çözümlerimiz yer almaktadır.
Unların muhtelif eksikliklerine takviye olarak ve undan yapılan nihai ürün niteliklerindeki müşteri beklentilerine göre formülize edilen karışımlar ile daha standard un üretmek mümkündür. Yogun laboratuvar çalışmaları ve pişişrme denemeleri sonucu ortaya çıkan, dönemin buğday şartlarına en iyi adaptasyonu sağlayan ve sürekli güncellenen gelistiriciler ile en iyi un performans elde etmekteyiz.
Bisküvi Gofret ve Kraker Ürün Grubumuz
Gofret, Kadayıf, Bisküvi ve Kraker için proteaz enzimi
- Unda bulunan gluten ve protein bağlarını parçalar.
- Hamur akışkanlığını artırır.
- Son üründe kırılma ve çatlamaları giderir.
- Gevreklik sağlar.
Gofret, Kadayıf, Bisküvi ve Kraker için proteaz enzimi
- Unda bulunan gluten ve protein bağlarını parçalar.
- Hamur akışkanlığını artırır.
- Son üründe kırılma ve çatlamaları giderir.
- Gevreklik sağlar.
Gofret, Kadayıf, Bisküvi ve Kraker için proteaz enzimi
- Unda bulunan gluten ve protein bağlarını parçalar.
- Hamur akışkanlığını artırır.
- Son üründe kırılma ve çatlamaları giderir.
- Gevreklik sağlar.