Dünyanın değişen tarımsal şartların ve ekolojik dengeleri dolayısıyla her üründe olduğu gibi buğday kalitesi de değişmektedir.
Bu durum buğdayda kalite istikrarsızlığı ve sorunları olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda değişen teknoloji ve beslenme alışkanlıkları da müşterilerin beklentilerini karşılamaya yönelik olarak yeni bak1ş açıları getirmeyi, karşılaşılan problemleri etkin ve ekonomik yollarla çözmeyi gerektirmektedir. Amacımız müşteri beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak, yasal düzenlemelerin gerektirdiği rotaları takip ederek un kalitesini iyileştirmek ve unun kullanıldığı her alanda üretilen gıdanın kalitesine değer sağlamaktır.
Enzim Ürün Grubumuz
Kod | Adı | Aktivite | Dozaj |
---|---|---|---|
trizyme® Bk 1000 | Bakteriyel amilaz | 60 RAU/ gr. | 0,2 -5 |
trizyme® FA 1000 | Fungal alpha amylase | 100.000 SKBU / gr. | 0,1 -2 |
trizyme® FA 1001 | Fungal alpha amylase | 60.000 SKBU / gr. | 0,2 -5 |
trizyme® FA 1002 | Fungal alpha amylase | 140.000 SKBU / gr. | 0,1 -1,5 |
trizyme® FH 1000 | Fungal hemiselülaz | 2500 EDX / gr. | 0,5-8 |
trizyme® FH 1001 | Fungal hemiselülaz | 40.000 EDX / gr. | 0,03-0,5 |
trizyme® BH 1000 | Bakteriyal hemiselülaz | 2500 NBXU / gr. | 0,2 -4 |
trizyme® BH 1001 | Bakteriyal hemiselülaz | 20.000 NBXU / gr. | 0,025 -0,5 |
trizyme® SL | Selülaz | 500 EGU / gr. | 1 -3 |
trizyme® GO 1000 | Glukozoksidaz | 10.000 SRU / gr. | 0,1 -1 |
rizyme® GO 1001 | Glukozoksidaz | 2500 SRU / gr. | 0,2 -4 |
trizyme® LP 1000 | Lipaz | 2000 DLU / gr. | 0,2 -2 |
trizyme® LP 1001 | Lipaz | 1100 DLU / gr. | 0.4 -4 |
trizyme® PR 1001 | Proteaz | 50.000 NPU / gr. | 2,5 -10 |
trizyme® MA 1000 | Maltojenik amilaz | 5500 NMAU / gr. | 0.4 -6 |
trizyme® GA 1000 | Glukoamilaz | 40.000 AGI / gr. | 0,5 -10 |